Снимка: БТА
fallback

Във връзка с подготовката на военния парад за Деня на храбростта и празник на Българската армия, от днес до 6 май вертолети и самолети от българските Военновъздушни сили ще изпълнят полети с прелитане на малка височина над София, съобщиха от Министерството на отбраната.

За днес е планирано прелитане над площад "Княз Александър I" от 09.30 до 10.20 часа за изпълнение на съвместни тренировъчни полети. Полети в различни часови интервали са планирани и през следващите дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Циклопа

преди 4 години

Верен ли е слуха, че тази година и Динко ще участва в парада с колекционерската си военна техника. Щял да натВари един БТР с бежанци и да мине по жълтите павета.

20

Анонимен

преди 4 години

Вертолети и самолети от ВВС над София от днес.....Олеле, дано няма пострадали!

19

SS

преди 4 години

Бг-я не е готова за никакви военни действия.Армията ни и децата знаят че неможе да опази териториалната цялост на страната.Няма с какво.Каквато държавата такава и армията.Интересен ще бъде военния парад в Москва на 9май,там се показват наистина образци на бойна техника.Виж на 6май в София, ако излезнат 1на рота войнички по прашки ще стане интересно.Иначе друго няма нищо интересно.

fallback