Снимка: Dnes.bg
fallback

"Топлофикация София" започва да спира парното в столицата. Заедно с това стартира кампанията за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвянето на изравнителните сметки за периода 1 май 2018 г. – 30 април 2019 г., съобщиха от дружеството

В тази връзка "Топлофикация София" ЕАД призовава клиентите да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени. Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища.

От дружеството припомнят, че клиентите имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време.

Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

МОЛИ

преди 5 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ,ОТ КАКЪВ ЗОР ЛЕПНАХТЕ ТОЗИ КОД НА ЛАТИНИЦА ЗА ПРОВЕРКА НА СМЕТКИТЕ??????СЛОЖЕТЕ ПОНЕ ЦИФРИ.ПРОБЛЕМА Е,ЧЕ АКО МАЛКО СЕ ЗАБАВИШ ТЕ ИЗХВЪРЛЯ,КАТО НЕВАЛИДЕН КОД.

11

Анонимен

преди 5 години

МенРано е още да го спират. Как ще си квася млякото сега. ***..ха ни и целия април да го плащаме. Ако никой не плаща два, три месеца, какво ли ще стане. Явно пак нищо. Здраве да е. Ние българите сме търпелив народ.

10

SILANCE

преди 5 години

Пълен синхрон между агит-пропчиците = джурналя и гнусльовците от т. нар. топлофикация. Щели да отчитат топла вода. Из.роди,с водомера за студената как отчитате дали е била изобщо топла и доколко?! В прованса "забравят" да пишат сградна инсталация, защото хората знаят кои са и няма да им се размине. А тук - тръбички като палец = на радиатори. Кого лъжете,БЕ?Ако не наливате милиони в това ур.одливо нещо,което ползва правомощията на съдебна система, никой няма да ползва "услугата".

fallback