Снимка: БулФото
fallback
"Чувствам се отговорна за София, както са се чувствали моите предшественици от 140 години насам", каза столичният кмет Йорданка Фандъкова в празничния за София ден
 
"София е много древен град с древна история, но доста млада столица. Само 140 години са минали от времето, когато градът ни е наброявал между 11 и 12 хил. жители. Днес близо милион и половина души живеят в града, около 2 млн. всеки ден се намират в него.  Това е огромен скок и огромна отговорност" - коментира Фандъкова.
 
Тя допълни, че развитието на града винаги се е дължало на хората, но за управляващите това е голяма отговорност - да подобряват инфраструктурата, да изграждат и градят. "Това са правили нашите предци, това правим и ние днес" - заяви кметът. 
 
Йорданка Фандъкова честити на всички столичани празника и им пожела много здраве, като  уточни, че инициативите в празничната програма са насочени приоритетно към младите хора. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 5 години

"Какво прави морска администрация в софия?????????"Ще пуснем едно хартиено корабче в Перловска като ти е таква мъка...

40

Анонимен

преди 5 години

Местим столицата във Вълчедръм и гледаме сеира на 'кореняците'. Хахахах. Ше оцапотят гащетата.

39

Анонимен

преди 5 години

Мякащите *** да спрат да прииждат, тук има вече предостатъчно сервитьорки, продавачки и фитнес-инструктори. Навън като се разхожда човек не може да разбере селтиците около него на Български ли говорят.

fallback