fallback

Цената на билета на градския транспорт в София няма да поскъпва, няма да бъдат разреждани и линии, увери столичният кмет Йорданка Фандъкова.
Oще по темата
Отмяна на нощния транспорт не се обмисля. Фандъкова изтъкна, че решението е взето на база на необходимостите и развитието на града, но може да се коментира по какъв начин той ще бъде гарантиран.

"Предстои да се види дали ще се предлага на външен оператор, дали дружествата ще се справят с налични шофьори да обезпечат тези линии", обясни кметът.

Тя уточни, че линиите от нощния транспорт са били въведени експериментално и ще се анализира дали те са най-правилните, предаде "Фокус".

Фандъкова коментира предстоящото прекратяване на концесиите на някои от линиите в София, като посочи, че това е един от проблемите.

"Моето усилие през всичките тези години е да можем да предоставяме услугата обществен транспорт с възможностите на общинските дружества. Дали това ще е възможно в бъдеще, предстои да видим, и то ще е на база на привличането на шофьори“, каза още столичният кмет.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

тя

преди 5 години

Няма кой да ви плаща скъпите билети с градския транспорт са най- бедните!

15

Анонимен

преди 5 години

Сега се сетих Защо нощния транспорт остава и цената също това е опипване на почвата за 2 лв цена на дневния транспорт това ще бъде политическият подарък към българския народ да ме прощават хората от прованса ама Те и без това са тук

14

Анонимен

преди 5 години

До 12 А дали я боли как ще я запомним тя нали си направи кинтите

fallback