Снимка: архив "Булфото"
fallback

От ГЕРБ ще се произнесат по случая с кмета на Созопол Панайот Рейзи, след като приключи разследването.

Oще по темата

Припомняме, че прокуратурата повдигна обвинения за длъжностно присвояване на средства на подкрепения от ГЕРБ кмет Панайот Рейзи. Паралелно с това бе обвинена за злоупотреба с държавни средства и кметицата на Златица Магдалена Иванова от БСП.

Днес Цветан Цветанов настоя, че има компетентни органи, които водят разследването, и когато излязат резултатите от него, от ГЕРБ ще се произнесат за местните избори.

"Има компетентни органи. Нека си продължат съответното разследване. Към момента има обвинения както към Созопол, така и към Златица. Ние винаги сме били с абслолютно същия аршин", отсече той.

Цветанов подчерта и че сега на дневен ред са евроизборите.

"Кандидатите ни за евроизборите няма да бъдат с повдигнати обвинения за пране на пари, купуване на гласове или злоупотреби с местна власт. Надявам се и от БСП да направят същото", коментира Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

Жив е кмета жив е там в *** на ибрика пъшка сред милиони в младост и сила мъжка на една страна захвърлил документи за делото на другата партийна книжка на ДПС на две разпрана очи темнеят глава се от сливовица люшка уста псува Доган и Цветанов.

27

Анонимен

преди 5 години

тая гнида цветанов.. не мога да го гледам, толкова наглост, тъпота, гъзоблиство и алчност рядко се срещат толкова много в комбинация

26

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Десет години съсипия , десет години обяснителен режим !!!Вашият резил не е мой резил !!!

fallback