Снимка: Булфото, архив
fallback

520 000 лв. ще инвестира в ремонт на спортна инфраструктура Столичната община през тази година.

Парите ще бъдат похарчени за реновация на осем училищни физкултурни салона и три общински площадки със свободен достъп.

Ще бъдат изградени пет паркови фитнес площадки и седем тенис маси.

Планирани са средства и за ремонт и поддръжка на общинска туристическа инфраструктура, както и за аварийни и обезопасителни ремонти.

В доклада са включени около 10 обекта в различни части на града - най-вече ученически салони и съоръжения в училище и пет нови фитнес площадки на открито, обясни заместник-кметът Тодор Чобанов, цитиран от БТА.

Той отбеляза, че вече са изградили около 50 подобни фитнес площадки на открито, а през тази година ще има текущи ремонти на някои от тези, които са по-стари и амортизирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

"властите"

преди 5 години

ГЕРБ се грижат за *** си избиратели за да могат да си "берат" желязо от площадките за фитнес със свободен достъп. Всичко е точно,сега суджуците ще ви покажат как се присвояват пари. Те бяха забранили и каруци да се движат, но на ул Вардар всеки ден *** деца минават с каруци да "берат" желязо, но полицайте се правят че не ги виждат. Много *** правят пачки с мангизи благодарение на съучастниците си от властта.

13

Анонимен

преди 5 години

To няма лошо, но от цялата работа бат Сталийски прибра парата. Няма хората къде да се разходят вече от презастрояване, но пари за усвояване има.

12

Хмм

преди 5 години

До олдЕми само като ги гледаш нищо няма да стане. Може и да се опиташ да ги пипнеш... така да ги усетиш. Само гледай да не се разтегнеш.

fallback