Снимка: Кристиян Попов, Нова тв
fallback

Тежка катастрофа между камион и няколко леки автомобили затвори бул. "Александър Малинов" в столичния квартал "Младост", предаде Нова тв.

Пътният инцидент е станал около 13.00 часа. Тежкотоварният автомобил се удря в леките автомобили, като една от тях се забива в разделитената ограда, а от там и в кола, движеща се в насрещната лента.

При катастрофата пострадва жена, която е откарана в болница за преглед. Трафикът в този участък е много интензивен и се е обрадувало километрично задръстване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Skk

преди 5 години

Да аз минах от там. Бяха се ударили, към платното за цариградско. Колат беше завъртяна и беше бутнал оградата по стедата. Един бесмъртен полицай скачаше от спрелите коли в средата, към платното за завиване в ляво (което беше празно, освен аз), без да се оглежда. За малко и него да го пишат в новините!

21

Младост

преди 5 години

Най-смешни са ми зомбираните дето повтарят като папагали, че сега колите били много, а тогава били малко. Е, повече бяха колите минаващи по булеварда от сега, заради много по-високата скорост тогава, а и всички ленти бяха свободни за колите. Сега има куп светофари и спираш, чакаш, спираш, чакаш, ... в една лента, а тогава с 50 км/час си минаваш бързо в една от двете ленти и въпреки многото коли, те не изглеждаха много, както е сега изглеждат, въпреки че са по-малко.

20

Младост

преди 5 години

През 80-те години по Малинов, тогава Л.Живкова, нямаше катастрофи, но нямаше и светофари, освен пешеходния на 43-ти блок. Другите два светофара, на Деница и на отклонението за Младост 1А, на практика не ги пускаха да работят, освен за по 1-2 дена в годината. Като завиех от Цариградското шосе към Младост, не спирах никъде по булеварда и минавах за 2 минути до Бетоновия възел, където завивах. Сега за това разстояние ми трябва много-много време и за зомбираните изглежда, че колите сега са много.

fallback