Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Девет коли в столичния квартал "Гоце Делчев" осъмнаха с нарязани гуми. Както всяка сутрин Александър се качва в автомобила си, за да стигне до университета.

Но вместо с лекции, денят му започва в гумаджийницата. Гумите на автомобила му са нарязани от меката част. Поправка там не може да има, предаде Bulgaria ON AIR.

Освен колата на студента, с нарязани гуми се оказват още коли, паркирани до неговата. Това не е първият инцидент за Александър.

Преди няколко седмици отново неизвестен извършител е счупил предното стъкло на автомобила му.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Така е, всички ходехме с автобуса, с влака, даже мой колега се запозна с мацка във влака, после се ожениха, имат вече големи деца....Но сега ако не си с "каручка" много мадами няма да ти обърнат внимание.

9

Анонимен

преди 5 години

Така е в "най-добрият град за живеене"

8

Анонимен

преди 5 години

Който има кола, има проблеми. Я гума ще спука, я окачването ще е за ремонт, я кофти нафта ще сипе, я някой на пътя ще те бутне, я задръстване ще висиш, я ще ти я откраднат, я някой "афектиран" ще ти нареже гуми...Не знам защо се изживява като такава лична драма. Като му е голям разхода по поддръжка - да я продава и да се движи с градския. Елементарно.

fallback