fallback

Общ преглед

Убитата в столичния кв. "Банишора" 25-годишна жена вероятно е била насилвана. Спешните медици казват, че тя е била убита по особено жесток начин. Продължава разследването на убийството.

Убитата Калина е имала множество травми. За нейното убийство е задържан приятелят й Васил.

Двамата живеели заедно от около 4 месеца, но според съседите им не са се карали. Няма и подавани сигнали за домашно насилие.

Oще по темата

Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина.

В момента той е настанен в "Пирогов" в стабилно състояние, съобщи Нова тв.

След като убил приятелката си, 23-годишният мъж написал съобщение на баща си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и, че възнамерява да се самоубие. Именно бащата подава сигнал на 112.

Все още се изясняват мотивите за престъплението. Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.

От полицията предполагат, че убийството е станало след скандал между двамата.

По първоначални данни 25-годишната жена и 23-годишният мъж живеели на семейни начала, но близките им не знаели да имат проблеми.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 5 години

До гневна "От къде идва това чувство за собственост у българските мъже.?"От това, че жените харесват "лоши момчета". Искат да е пич, да има тръпка,Ако едно момче се държи скромно и добре с жената, няма никакъв шанс.

61

WALTHER

преди 5 години

До 74 несьм изцяло сьгласен сьс теб..съществуват доста мощни въздушни пушки!

60

Панама пейпърс

преди 5 години

Колко ли скромни и работливи момчета са я канили на кафе,ама тя им се е изсмяла и ги е заплюла гордо ,и е пристанала на най- властния и настоятелен( разбирай психопат)пи кльо.

fallback