Снимка: Кадър, Bulgaria ON AIR
fallback


Липсва ни перспектива за България! Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в интервю за Bulgaria ON AIR.

"В скандалите през годината потъна политиката! Скандалите изместиха сериозната политика. Това е една от най-слабите години в парламента. Най-страшното е, че загубихме помежду си доверието, включително и между институциите", казва още тя.

По думите и не ни трябва нова Конституция. "Някои политици я четат като дявола, евангелието. 2018-а завършва с много гняв! Това, което ме притеснава е ръстът на работещите бедни! Като плюс мога да отбележа успешното ни европредседателство".

Цялото интервю вижте във видеото или в сайта на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Анонимен

преди 5 години

А ти оядена червена мaтopuцe каква перспектива даваш?!

93

40561

преди 5 години

Председателството е част от добре смазаната машина евроинституциите и не е наш успех. Бъдещето за България е от ясно: БЕЗ РЕВОЛЮЦИИ И ВЪСТАНИЯ БЪЛГАРИТЕ СИ ОТИВАТ. Едни отиват в друга държава, други - на оня свят, но при всики случаи на по-добро място. В държавната даминистрация се напълни с невежи протежета и няма кой да работи. В частинте фирми нямат квалифицирани служители, но не могат да си внесат, та национално отговорният бизнес също се изнася. Остават ***, неграмотни и симуланти!

92

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

В израза: "Липсва ни ясна перспектива" е интересно кои са "ни"? Ако това са политиците, то това не е вярно на тях им е пределно ясна перспективата и те я осъществяват с пълна сила (включително и вицето). Тя е: граби и не разрешавай някой да дръпне. Не дай си боже да има добро образование, здравеопазване, наука и т.н.

fallback