fallback

Общ преглед

21 коли са участвали в катастрофата на Околовръстния път над пътния възел с бул. "Ломско шосе", посока към бул. "Рожен" в София.

Oще по темата

Заледен участък от пътя и неспазване на дистанция са причините, заяви комисар Тенчо Тенев.

В 5:30 ч. е било пътното платно е било опесъчено.

Инцидентът е възникнал минути след 7 часа. Към 11:30 ч. движението по двете платна на "Ломско шосе" е възстановено.

Четирима пострадали са транспортирани към столични болници за прегледи.

Верижна катастрофа с три коли е станала и на Околовръстния път на Пловдив. При инцидента за щастие няма жертви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Борисчо

преди 5 години

И не ме разбирайте погрешно - не твърдя, че пътищата се обработват както трябва. Просто не е нормално в 6 сутринта на заледен участък с автомобил 4х4 и гуми дот18 да се движа с 80 и да треперя, а в същото време да ме изпреварват като спрял 20 годишни Астри, Вектри и т.н. с регистрация М, ВН, КН и т.н. Е точно 1 час след като съм минал от там са си го намерили

17

Борисчо

преди 5 години

До номер 3: Крайно си неграмотен колега. Щом имаш достъп до интернет и пишеш коментари под статията, значи можеш да отвориш гугъл и да провериш какво означава Указателен знак. До номер 15: усещайте се както си искате - затова ви четем по стълбовете. Моля Ви поне пазете невинните хора и се убивайте в: дърво, стълб, мантинела и т.н.

16

До 1 Борисчо

преди 5 години

Крайно време е всички селяни да разберат, че максимално допустимата по закон скорост, не означава максимално безопасната скорост и при по-лоши метереологични условвия, много често максимално допустимата скорост си е пак безопасна за движение скорост.Примерно магистрала, безопасна скорост 220 км/час, ограничение 140, караме с 140. Разваля се времето, съобразяваш каква е безопасната скорост, примерно 160 км/час, с 60 км по-малко от преди и пак караш с 140 км/час - това ти е разрешено.

fallback