Снимка: Facebook
fallback

18-годишният Мартин, който вчера по обяд изчезна в района на Южния парк в София, е бил открит.

"Марти се намери", съобщи майка му във Facebook.

Oще по темата

Мартин е открит с помощта на полицията и граждани в района на парка, които се включили в издирването му. Момчето е добре и вече у дома.

18-годишният младеж е с аутизъм, но е любознателен и любопитен.

Майка му Владислава Колова благодари на всички, които се включиха в търсенето на младежа. Тя отправи и благодарност към вътрешният министър Младен Маринов, столичната полиция, както и всички, които помогнаха в издирването на Мартин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

Пълни *** които не са прочели ред за аутизма могат да пишат гадостите си тук.Имаме аутист в къщи.Близнак с прекрасна и умна млада дама на 16 години са.Мои деца са.А аз нито съм се дрогирала нито пия и много малко пуша.Живея в малък град, не упражнявам професията си защото се грижа за дете аутист,но ако можех щях да съм на протестите.Как живеете с тази жлъч се питам и защо всичко превръщате в политика?

29

Едо

преди 5 години

,,...и тем подобни, за които ви предупредих, както и ви предупреждавам, че които вършат такива работи, няма да наследят Божието Царство. А плодът на Духа е любов, грижа, уважение, доверие, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вярност, кротост, себеобуздание. Срещу такива неща няма закон!" АМИН!

28

Едо

преди 5 години

НЕ ПИПАЙ С МРЪСНИ РЪЦЕ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ! ,,Правете така на другите, както желаете, те да правят на вас". ,,Не си отмъщавайте, братя, но дайте място на Божият гняв, защото Бог се противи на горделивите, а на смирените дава благодат!". ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ СМИРЕН И ОВЦЕДУШЕН!,,А делата на плътта са явни:те са блудство, нечистота, сладострастие, идолопоклонство, чародейство, вражди, разпри, ревнувания, ярости, партизанства, раздори, разцепления, зависти, пиянства, подувания и тем подобни"

fallback