Снимка: pixabay.com
fallback



Собственикът на питбула, който нахапа професор Иво Панов в "Овча купел", има коренно различна версия за случилото се.
Oще по темата


Според мъжа, който от 30 години живее в Канада, професорът първи е изритал няколко пъти кучето му, съобщава Bulgaria ON AIR.

По думите на Симеон, стопанин на питбула, проф. Панов не казва истината. И всъщност кучето на професора нападнало първо.

Версия, която професор Панов отрича. Категоричен е, че отправяйки се към дома си с кучето си, чува викове.

А собственикът на питбула се закани да съди проф. Панов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Ставрю

преди 5 години

Еи това ко пеле иска и да съди професора е това е ***. Професора нее трвбвало да дава гласност.И да си плати на некои батка да му строши главата а на кученцето да му леят куршум в главата и то вече няма да хапи.

56

Анонимен

преди 5 години

Тема, която е третирана от години и тука, ухапани, разкъсани, умъртвени, ДОКОГА и защо властите не си вършат работата ?https://dnes.bg/search.php?q=%EF%E8%F2%E1%F3%EB

55

Анонимен

преди 5 години

Малко, голямо, каквото и да е, особено в градска среда кучетата трябва да са на повод! Аз имам малко куче (2кг) и винаги е на повод. В парка срещу УНСС обаче, преди време, един господин си беше пуснал кучетата без каишки. Спуснаха се към моята мишка и аз го вдигнах, за да не го изядат, но почнаха да хапят мен...разкъсаха ми якето а на метри има детска площадка. Та, с 2 думи, връзвайте си кучетата и няма да има подобни проблеми.

fallback