fallback

Общ преглед

Таксиметрови шофьори изляха гнева си по нестандартен начин върху кола, която е спряла на стоянка до НДК. Снощи районът бе особено натоварен, паркирането бе невъзможно заради няколко събития, които се провеждаха в Двореца на културата. Затворен бе и паркинга на НДК, най-вероятно заради запълнен капацитет.

Имаше и завишени мерки за сигурност заради присъствието на вицепрезидента Илияна Йотова на събитие в зала 3.

Шофьорът е решил да паркира на стоянката на такситата, пренебрегвайки знаците.

"Плащам по 2000 лева на година, за да паркирам на определените за нас места, идват някакви и ни пречат да работим", обяснява действията си ядосан шофьор на такси, цитиран от Булфото.

Таксиджийте взаимствали метода с облепването от социалните мрежи.

Всъщност и други коли са заели мястото на такситата, но явно листчетата не са стигнали за тях и те са се сдобили с ръчно направени табели "Такси".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 5 години

Интересно как на някой от снимките са скрили номера, а на други не - CA 6844 BT.(:

45

Анонимен

преди 5 години

Софийските бакшиши са такива *** повечето че не може да бъде. Никъде другаде в България няма да ти откажат услуга защото щяло да им излезе по-малко от 5лв или не му изнася къде ще те кара,*** ако се навие да те кара ще почне да разправя колко не му стигали парите или как е крал навремето от някое предприятие или как хората които мигрират към София заради малко по-добрия стандарт не трябва да шофират защото камо ли не им зимат хляба. Каквото и да напиша и в 10 коментара няма да се побере..

44

аз

преди 5 години

Дайте ако направят бакшишите още една такава мизерия да се организираме и да почнем да им драскаме колите тогава със сшрейове! Тия говнари се бяха обадили на КАТ да ми вдигнат колата вендъж, егати злобните мизерници. И стават все по-нагли

fallback