Снимка: Investor Media Group
fallback

Топлофикация-София започва от днес да пуска парното в целия град заради прогнозата за трайно застудяване през следващите дни.

Това ще става поетапно, като ще се започне от детските ясли и градини, училищата и болниците. Следват жилищните и административните сгради.

Oще по темата

Преди пускането на парното клиентите трябва да са приключили всички ремонти по вътрешната отоплителна мрежа и да са запълнили източените инсталации.

В сградите, в които това условие не е изпълнено, няма да има техническата възможност отоплението да бъде пуснато. Необходимо е също вентилите на радиаторите да бъдат отворени на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.

Трябва да бъде проверено и дали електронните уреди за дялово разпределение работят.  В случай, че дисплеят им е угаснал, абонатите трябва да се обърнат към топлинния си счетоводител.

Тези, които не желаят парното им да бъде пуснато все още, трябва да подадат заявление в своя топлорайон заедно с подписано решение от общото събрание на етажната собственост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация ви стопля като ви прати сметките, вдигнете кръвно от тях и получите бързо покачване на телесната температура.

32

омръзна ми

преди 5 години

Всяка година с пускането на парното започва и телефонната ми престрелка с топлофикация. Пускат го и го оставят на режим автоматично включване и изключване в следствие на което цялата система се пълни с въздух. В момента в половината радиатори има топло а в банята трябва да си самурай за да влезеш няма нищо.Обяснениео: Заради температурите. Утре битката продължава !

31

Хах

преди 5 години

Да, пуснали са парното .... трябваше обаче да пипна радиатораза да забележаПълен смех, навън по-топло от вътре

fallback