Снимка: Facebook/ Zaharin Zaharinov

Общ преглед

Възрастен мъж е паднал във Владайска река в столицата. За това сигнализира гражданин във Facebook страницата "Забелязано в София". 

На снимките се вижда, че мъжът е сериозно пострадал и е с тежки наранявания в областта на главата. На място за него се грижат медицински екипи.

Инцидентът се е случил близо до кръстовището между булевардите "Александър Стамболийски" и "инж. Иван Иванов", по който успоредно тече реката.

Публикуваните снимки предизвикаха голяма вълна от недоволство на граждани, които изразяват своето възмущение, че районът не е обезопасен и достъпът до реката не е ограничен по никакъв начин.

Не е ясно по какъв начин точно възрастният човек е паднал в канала. Различни версии за това се тиражират в онлайн пространството, като някои твърдят, че мъжът е прекалил с пиенето, а други са категорични, че причината е необезопасеният район.

Трети пък напълно опровергаха липсата на внимание от страна на общината и аргументираха твърдението си с това, че никъде по света каналите не са оградени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар