Снимка: Getty Images
fallback

11-годишно момче е в "Пирогов" със съмнения за комоцио след инцидент в столично училище, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Детето се оплакало от световъртеж пред пристигналите на осмата минута лекари. Те установили и следи от удари по тялото му.

Момчето заявило, че е било пребито от учителя си по физическо.

Директорът на училището отрича за насилие, но преподавателят не е в сградата, съобщи bTV.

На този етап няма повече подробности за обстоятелствата около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Ачо

преди 5 години

Извинете се бе Цветелинчо Димитров

55

Анонимен

преди 5 години

Собствениците са си получили кинтите, а "журналистите" - долни жалки мършоци от най-крайно забитите села без никакъв друг шанс за реализация - стотинките. И имаме новина и коментари. Не се занимавайте с този гаден прогнил сайт, не си струва нервите. Има много други, които сервират по-добро съдържание, макар и с регистрация, за да коментираш. Тези тук са най-гнусните провокатори и само им пълните гушите, коментирайки под бледите им неграмотни публикации.

54

Фейк! Фейк! Фейк!

преди 5 години

В Б..л..иц вече качиха интервю с учителя.Питието му е ударило шамар, защото даскалът се осмелил да му направи забележка.После учителят го завел при директора, но ча..вето се отскубнало и избягало, а след това дошла цялата индийска фамилия, за да иска обяснение. Как така даскал е посмял да води детето им при директора? Какво от това, че тяхното дете е ударило шамар на учител? Как така даскалът ще смее да му прави забележка, че пречи на останалите ученици? Ами играло си е детето, що да учи?!

fallback