Снимка: Булфото, архив
fallback

Столичани  се оплакаха, че по улиците има много листа.

От общината обясниха, че са като в омагьосан кръг. Чисти се, но листата пак падат.

"Като килим е", оплака се пешеходка в столицата пред bTV.

Чистачка пък, която с голямата метла събираше шумата на същото място призна, че няма какво да направи.

"Метеме, но листата падат, виж сега как е сега - свети, а утре пак ще е същото, не можем да се борим с шумата, така ли е?“, шеговито подхвърли тя.

От Столичната община, че падалите листа се почистват ежедневно. 

"а гражданите мога да кажа, че улиците се метат ежедневно в столицата. С приоритет чистим масов градски транспорт, почистваме улиците, които са от обществена значимост и вътрешно квартални улици”, обясни Мариана Иванова от Столичния инспекторат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Munchen_DE

преди 5 години

Пишман кметицата сега ще лови всяко падащо листо ;-)

58

Анонимен

преди 5 години

Те софиянци са вечно вкиснати. Един усмихнат човек не можеш да видиш по улиците.Като има листа - защо има листа.утре като падне сняг, ще започнат да се оплакват от снега.Прадядовците им преди 120 години като са шляпали из калта със свинските цъ`рву.ли не са се оплаквали.

57

Shark

преди 5 години

Лелее, каква трагедия. През есента падат листа. Ама може ли такова нещо. Да пречат на софиянци. Ама да питам на кои софиянци пречат, на онези в повечето ли? Защото досега не бях чул някой да се оплаква от паднали листа, това започна сега напоследък, когато столичаните станаха мнооого в повече. И тези новите са все с някакви претенции. Абе айде друм от София и от всички големи градове, връщайте се по селата заедно претенциите си бе. Хората навремето са били много прави като са държали на произход

fallback