Снимка: архив "Булфото"
fallback

Догодина вероятно ще бъдат променени правилата за взимане на шофьорски книжки.

Нововъведенията се очаква да засегнат практическия и теоретичния изпит.

Oще по темата

Практическият изпит да включва полигон, освен градско и извънградско шофиране, предвиждат част от промените, готвени от транспортното министерство и МВР.

Част от  автоинструкторите подкрепят новите промени. Христо Цанков, който обучава бъдещите шофьори, е взел първите си часове като курсист именно на полигон.

"100% от курсистите искат да потеглят на полигон. За тях е стресиращо да ги вкарваме в реална среда още в първия час. Ние пречим по този начин на участниците в движението, затрудняваме ги", категоричен бе той пред bTV.

Гарантираното поскъпване на шофьорските курсове нямало да се отрази на потока от курсисти, желаещи да получат шофьорски права, смята Цанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ivoz

преди 4 години

До Анонимен Не са важни годините а желанието и уменията, такива като теб дето съдят хората не е трябвало да се раждат!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Първо кормуване - по Ботевградско шосе, второ-до Лозен. И като закъсах на светофара на Ботевградско вторият път, жива щяха да ме изядат...такъв стрес изжиях....Искам да карам на полигон...търсих, търсих, но отдавна ги няма.. ето затова младите шофьори запопват от ден първи с ПТП-та.. не е нормално това...

17

hmmm

преди 5 години

Ха добър ден!

fallback