Снимка: архив "Булфото"
fallback

Общ преглед
Полицията и митниците разбиха схема за незаконна продажба на гориво, съобщава МВР.

От полицията разясниха, че зад столичен магазин 55-годишен мъж наливал гориво с бензинов пистолет от един товарен автомобил в друг.

При проверката станало ясно, че в багажника на буса е монтиран резервоар с вместимост над 1000 литра и прибори за точене.

Oще по темата

Товарният автомобил е на фирма, собственост на 31-годишен мъж, а 55-годишният бил нает на работа от предния ден, без трудов договор.

От монтирания резервоар, зареден с дизелово гориво, са били захранени още няколко коли, като клиентите плащали по-късно лично на собственика на фирмата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Брадвата

преди 5 години

Жалко, нафтата му беше добра. 200 км отгоре пробег с пълен резервоар, отколкото на конкуренцията лук и шел. 30к км колата нямаше проблем.. Сега на кого ме оставиха гадините от митницатааа!!

15

Радек от Боктор

преди 5 години

Те крадат и *** народа.....Народа се спасява както може. Защо това го няма в Европа? Защото там хората плащат нормално, а тук ни лъжат ненормално. Хак им е. Така им се пада да им го туря в умните глави. Като не даваш, те крадат, като не храниш, умират, като тормозиш, бягат. Ха сега си живейте с *** и мигрантите та да се научите.

14

шоп

преди 5 години

Едно време Премянов и някакъв Василев, който после избяга в Испания, бяха опасали София точно с такива бензиностанции. Две цистерни на открито и две колонки с бензин и дизел. Просъществуваха дълги години. Имаше една такава до блока ни и около нея вонеше на ацетон, не на бензин.

fallback