fallback

Общ преглед

"Зелена зона" в столицата се разраства от началото на ноември, това съобщение бе разлепено по всички блокове в централната част на София.

Трескавите приготовления в кварталите, които попадат под действието на зоната, усъмниха гражданите на София, имайки предвид всички скандали с налазилото ни некачествено строителство.

В Dnes.bg постъпи сигнал за масово нескопосано поставяне на предпазни колчета и последвалото им мистериозно изчезване.

Гражданите на столичния квартал Зона Б-18 бяха свидетели на абсурдното, според тях, поставяне на загражденията. Те били вкопани на ниска дълбочина и зациментирани изключително грозно. След няколко дни една част от колчетата изчезнали, оставяйки ни въпроси: Кой е платил за дните, в които те са били поставяни? Защо след като са сложени се махат? Кой е отговорен за поредния нискокачествено изпълнен проект в София?

Прекрояването на столицата – изменението на движението в различни улици, поставянето на нови зони за паркиране, включването на паркинги в платената зона, обновяването на централни части в града, е работа с висока отговорност, която трябва да помага за по-доброто съществуване настоличани, а не да ги затруднява, смятат жителите на столичния квартал. 

Галерията ни от снимки показва как е изглеждало мястото преди и след поставянето/изчезването на предпазните колчета. Бонус снимка: Как се пази паркомястото за инвалиди около пазара "Димитър Петков".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 5 години

Г-нът не е снимал също как от една седмица им стоят торбите с *** и още никой не е минал, за да го събере.

36

Анонимен

преди 5 години

Поставиха тонове колци, вместо да ремонтират тротоарите.Направиха километри паркинги по улиците за да затруднят движението.Сега ще решават въпросите със задръстванията, а колите когато работят на место не е много екологично!?ЛОГИЧНО

35

софиянец

преди 5 години

Така се работи, защото най-лесно се краде. И после се оправдава. Ремонт на ремонта. А санкции се налагат САМО ако има сигнал, и то - за нещо конкретно посочено (и за нищо друго). Само "наши" фирми печелят обществените поръчки. Така се източват обществените средства, а обикновения гражданин е безпомощен да спре разграбването, защото се изправя срещу мафията-държава. В резултат - всеки, който може хваща Терминал 2.

fallback