Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пълен хаос с движението в централен квартал на София. Затова сигнализират жителите на столичния район "Триадица" в платформата Helpbook.info.

Променената посока на движение по няколко улици обърка хората и принуди служителите на Градска мобилност да местят паркираните коли от единия тротоар на другия.

В ранната съботна утрин шофьори установяват, че посоката на движение в карето около Софийския районен съд е променена.

Заради промяната в движението по улица "Христо Станчев" се обръща трафикът и по "Княз Борис I". Това допълнително изнервя и обърква шофьорите в района.

Екипи на Градска мобилност преместваха и паркираните коли, за да бъдат в посоката на промененото движение. Това обаче не се хареса на хората.

Според Столичната община промените са напълно оправдани и са направени за улеснение на движението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ПОЛИЦИЯТА СЕ КРИЕ

преди 5 години

ПОЛИЦЯТА СЕ КРИЕ

9

Стар Софиянец

преди 5 години

Родил съм се и живея точно там - до Патриарх Евтимий и очевидно еднопосочното движение беше грешка. С него само позволиха паркирането на повече коли и задръстиха повече движението. Помня как беше, видях и какво стана когато смениха посоките.

8

До стар софиянец

преди 5 години

Като направиха В.Левски/Толбухин/ и Патриарха еднопосочни помниш ли какъв вой и псувни бяха?И какво свикнахме и се оказа че е по бързо и удобно.За това е рано да плюем ,но общината можеше да ,,удари " един,, анонс" за да знае човек. Живея на ,,Доспат"

fallback