Снимка: Столичен инспекторат
fallback

След като жител на кв. "Симеоново" подаде сигнал в HelpBook.info до Столичния Инспекторат, инстутицията се зае да реши проблема.

В писмо до редакцията ни от инспектората посочват, че натрупаните отпадъци са вече събрани и извозени.

Oще по темата

Припомняме ви, че жител на квартала изпрати сигнал до HelpBook.info за неизвозен със седмици боклук. Оказа се, че почистващата фирма минава рядко, и не винаги събира целия боклук, който именно заради разредения график се струпа и около контейнерите.

От местните власти посочват, че забавянето в извозването на боклука се е случило заради техническо забавяне от страна на почистващата фирма.

От Столичния инспекторат напомнят на гражданите, че могат да подават сигнали за подобни проблеми в Оперативния център на Столичния инспекторат на номер 02/ 987 55 55.

А вие можете да го направите и чрез платформата HelpBook.info. Ако видите нередност може да съобщите там, а сигналът ви ще бъде директно препратен към институциите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

От личен опит мога да кажа, че Столичен инспекторат работят и полагат усилия, доколкото зависи от тях, да се отстраняват проблемите. София е пълна с неуредици, за част от които вина имат и жителите, и обитателите на града. Като добавим тоталната липса на общински контрол на всякакво ниво и във всичко, картинката става пълна. А за хората от инспектората, те са бяла лястовица и добре че ги има. Ако и те спрат да работят, София ще стане по-зле от Столипиново.

4

от сидниАавcтралияя

преди 5 години

до 2,ами ти прави същото, направи им "техническо забавяне" на плащането на данъци и ако имат против покажи в съда подоходното разпределение на ремонтите по квартали и падат в съда. Така е в белите държави

3

Анонимен

преди 5 години

"Поради техническо забавяне..."?!? Ами като има техническо забавяне, да си платят санкцията за неизпълнение. А дано, ама надали....То така поради техническо забавяне и линейки не отиват при болни, и ремонти се отлагат с години, и т.н. и т.н.

fallback