Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

В последните дни квартал "Надежда" се споменава доста често в криминалните хроники. За няколко дни последователно бяха изпочупени стъклата на трамвай №7 и автобус 285 след стрелба по движещите се превозни средства късно вечер.
Oще по темата


Часове след двата стряскащи случая, дрифт пилотът Ива Русинова претърпя неприятен инцидент, след като вандали счупиха стъклото на колата ѝ. В събота вечерта обаче става ясно, че стъклата на още най-малко 6 други автомобила са били изпотрошени.

"Бях в квартал "Надежда" на гости на моите родители. След като тръгнах да си ходя, заварих колата си със счупено стъкло. Когато повиках екип на застрахователите ми казаха, че са получили още 6 подобни сигнала за тази вечер", обясни пред Bulgaria ON AIR дрифт пилотът Русинова.

Според нея не е нормално в една европейска столица да стават подобни неща и да няма никаква защита от вандалите.

"Липсват две левчета от пепелника. Нямало е какво да вземат. Влезли са, отворили са всичко и каквото са си харесали, са го взели. Доколкото знам все още няма развръзка със случаите с разбитите коли. Вече хората са приели, че някоя кола или апартамент ще бъдат ограбени и разбити. Това е живот в страх", категорична е тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Анонимен

преди 5 години

Квартал Надежда е с разгъната площ окло 19 000 декара с окло 100 000 души. Двама полицай за квартала вечер, който трябва да са Супермен и Батман за да се справят с престъпноста! Ако двама се справят с престъпноста да се похвалят тогава

94

Рачо

преди 5 години

Тъй и не разбрах нищо за мацето от вашите спорове безсмислени. Диви селяни се карат кой е по-малко селянин. Е, де, господа, не го ли разбрахте, всички в държавата сме селяни. Градовете в тая държава са изкуствено създадени. Цялата ни история е селска (не в обидния смисъл, дори го смятам за национална гордост - селото и традицията ни е спасило векове наред). Не се отричайте от гените си, не забравяйте миналото си.

93

1234

преди 5 години

Не схващам идеята на тази статия? В коя ,част на София или България не е като в Бронкс от 70-те? Къде или по-точно в коя точка на столицата е по-сигурно? Доколкото си спомням преди време палеха коли навсякъде, медиите не излязаха със заглавие София ми е Бейрут! Мега глупаво е да се лепят етикети вместо да се назовават виновните институции които бездействат.

fallback