fallback

Тежък инцидент стана в столицата по обед, след като камион прегази жена в кв. "Орландовци". Жената е загинала на място.

Сигналът е подаден в 12:35 ч. Самосвалът е бил спрял на светофар. В този момент обаче възрастната жена е тръгнала да пресича улицата. Когато шофьорът потеглил, вероятно заради височината на превозното средство, не я е видял и е минал буквално през нея.

Мъжът, управлявал камиона, дори не е разбрал какво се е случило докато не е бил догонен на метри от мястото на инцидента от други шофьори, станали свидетели на трагедията.

Той е задържан и към момента се води разследване.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анди

преди 5 години

ти въобще прочел ли си статията преди да коментираш с безочлива наглост, ако тя е била в нарушение пресичайки на червен светофар, в кой е вината тогава?Хората трябва да се научат да гледат и да спазват правилата.Това, че са пешеходци не означава, че света се върти около тях и всеки е длъжен да им спира!!Неслучайно на пешеходните пътеки сложиха надписите погледни, защото си минават като коне с капаци, без да обръщат внимание на движението около тях!

15

Анонимен

преди 5 години

Мда, нормално. Онзи ден и аз щях да имам инцидент, с някаква приклекнала зад колата ми по незнайни причини. Някакво шесто чувство ми се появи, даже не я докоснах...И интересното, като я питах какво прави там, след като вижда колата запалена, с работещи светлини, свалени прозорци и съвсем готова за тръгване - тя нямаше смислено обяснение. Питам я - ако ще минаваш, минвай, ама защо клякаш зад колата ми и чакаш? Какво чакаш? Само седи и върти очите... Жена, на около 50 години. Странна работа!

14

Днес и вчера

преди 5 години

Тези камиони са Убийци! Никога не спазват правилата. Няма населено място, което да не се е сблъскало с тяхната наглост и чувство за безнаказаност. Може да ги видите навсякъде ,пренатоварени с камъни и без покривало, карайки както си искат и където си искат. А полицаите като ги видят си обръщат главите на другата страна. Чии са и на Кой са тези недосегаеми Убийци, а Кода-Транс?

fallback