Снимка: архив, БулФото
fallback

Жената, паднала на релсите на метростанция "Опълченска", е починала.

Заради случилото бяха спрени влаковете, които минават през станцията.

Oще по темата
Най-вероятно инцидентът е станал заради невнимание. Според записите от камерите преди това тя е говорела по мобилния си телефон, загубила е равновесие и е паднала пред идващия влак.

Сигнал за инцидента е подаден към Спешна помощ в 14:06 ч, като линейката е пристигнала на място за 3 минути, съобщи за "24 часа" Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ.

За съжаление медиците само констатирали смъртта. Жената, която е на 43 г., е била с черепно-мозъчна травма.

Към 17 часа движението на метрото вече е възстановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Уууу!

преди 5 години

Пишат някои,че нямало начин да се монтират прегради.Пълни глупости!Винаги има начин,стига да има желание.Въпроса е да не са скъпи и да не се ''усвояват'' едни пари от данъците ни.На българина-политик му дай ограда да строи(особено ако има пари за усвояване) и да видиш как цяла Европа се удивлява после!Жалко за женицата мир на праха и!Дано не правят нарочно такива инциденти за да си намерят повод за ''усвояване'' на едни пари управляващите.Примери бол...

22

Таню

преди 5 години

До АнонименТова за бутането - абс. си е възможно. Може да бъде направено доста тактично, а и по принцип се оказва трудно доказуемо. Аз по същата причина гледам да не съм на първа линия, всичко се случва, особено всред толко психясал народец... Мир на душата на тази дама! Нито го е мислила, нито трябваше да става, но... Тази вечер някой/някои няма да бъдат прегърнати, вместо хубави думи и емоции, в момента е плач и ужас, в поне един дом... Сила на близките!

21

Анонимен

преди 5 години

Поне на бъдещия трети метродиаметър ще има бариери на пероните, които ще се отварят само когато има влак.

fallback