Общ преглед
При инцидента на бул. "Монтевидео" и "Президент Линкълн" са пострадали 5 души, от които и 8-годишно момиче. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска за "Фокус".
Още по темата

Сигналът е получен в 14.42 часа в центъра за спешна медицинска помощ.

"За 6 минути екипите на спешната медицинска помощ са били на мястото на инцидента. След 1 минута са пристигнали още две линейки", посочи тя.

Пострадалите са общо 5 души: 45-годишна жена, която е с разкъсано-контузна рана на коляното, 8-годишно момиче, което е претърпяло нараняване в областта на главата и носа, 53-годишна жена с контузно разкъсване на ръката и 43-годишен мъж, който е с гръбначно нараняване. И четиримата са хоспитализирани в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов".

Шофьорът на колата, който е причинил инцидента, е 60-годишен мъж. "Той е настанен във Военномедицинска Академия (ВМА) с контузна рана по главата. Водачът е бил алкохолно повлиян", уточни Сунгарска.

Припомняме, че по-рано днес лек автомобил "Ситроен" се е врязал във витрина на търговски обект на столичните булеварди "Монтевидео" и "Президент Линкълн". Връщайки назад, той е ударил с колата си друг автомобил и бус и е спрял в стена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар