fallback

Ръждясали пързалки, счупени пейки и буйна растителност. Така изглежда пространството зад блок 224 в столичния квартал "Младост" 2, което би трябвало да е детска площадка. Жители подадоха сигнал на платформата на Investor Media Group – HelpBook.info.

Съоръженията са много стари, много високи и не са обезопасени. Жители на квартала желаят съоръженията да се махнат и да се сложат нови, които да се използват от децата, защото те сега могат да играят само на площадката.

От район "Младост" отговориха, че от 2017 година има карта на детските площадки в София и според общинарите изнесената от хората информация е невярна. В непосредствена близост се намира друга реконструирана детска площадка с други съоръжения за същата възрастова група.

По отношение на старите метални съоръжения има планирано поетапно премахване, а от понеделник започва и косене на зелените площи в Район "Младост". За хората остава недоумението какво да правят, като детските площадки недостигат?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

Цялата акция на организираната престъпна групировка ГЕРБ и филиала им в столична община начело кметицата беше да бъде отстранена Иванчева от поста и да бъде презастроен квартала от турска фирма платила милиони на Борисов и такива като Ваклин.те ще унищожат квартала,Иванчева няма да бъде осъдена,тя ще осъди държавата и всички ние ще платим.Ние,а не Борисов,Гешев,Фандъкова ш другите.Един ден те ще си харчат милионите ограбени от народа.

16

месара

преди 5 години

тая статия да не е писана от фризьорката от килията?!

15

Анонимен

преди 5 години

Но пък тоталното бетониране на квартала върви успешно. Няма я Иванчева и се развихриха.

fallback