Снимка: Google View, helpbook
fallback

За рушаща се сграда в близост до детска площадка в София сигнализира гражданин в HelpBook.info.

"След силните дъждове от последните дни, те продължават да се разрушават. Често в тях влизат ученици и малки деца, търсещи приключения и неосъзнаващи опасността", предупреждава сигнализиращият.

В близост до столичното Първо ОДЗ има и спортна площадка, а рушащата се сграда се намира в непосредствена близост, която създава опасност за деца и спортуващите на площадката.

Още повече - сградата е свърталище на наркозависими, около сградата се намират и много спринцовки.

"В топлите дни от там се разнасят неприятни аромати, смущаващи всеки наоколо", пише още в сигнала.

Още през 2015 г. кметът на район Възраждане увери, че към администрацията на района се е заела с търсене на решение на въпроса. Въпреки това проблемът си остава и до днес.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимендобре е, че дават гласност на проблеми, за които другите нехаят! Това е истинска журналистика, обявяваща проблемите! Идете на място да се убедите в този проблем и питайте всеки живущ там за мнение.

5

1

преди 5 години

Наистина е време отговорните институции да се задействат по този казус и да се предотвратят инциденти в иначе обновения парк. Посред бял ден в съборетината се инжектират необезпокоявани съмнителни типове, на метри от играещите деца!

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя Бойко да не спи ами да тръгва лично да наблюдава рушащите се сгради!

fallback