Снимка: Архив, Булфото
fallback

Три автомобила са се ударили на бул. "Цариградско шосе" в района на 4 км, в посока Пловдив, съобщиха от СДВР за "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден малко след 9.00 ч.

При катастрофата няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

На Цариградско най-добре да сложат ограничение 300 километра в час. Така сел.ските бекове със старите BMW-та, мерцедеси и голфове ще се почувстват значими и ще се изпотрепят в зора да показват кой е по-по-най. По този начин:1. Ще изчезнат старите таралясници.2. Ще измрат онея с големите комплекси и онея с купените книжки.3. Ще се изчисти въздуха.И София най-накрая ще стане едно по-нормално място за живеене.

29

Анонимен

преди 5 години

Най-много катастрофи в България стават на местата, където пътя е хубав и позволява безопасно да се движиш с над 100 км/час, но по съвет на КАТ, там е бухнато ограничение от 40, 50 или 60 км/час. Понеже ставали много катастрофи, пак по съвет на КАТ вмести примерно 60 км/час, слагат 50 км/час и катастрофите се увеличават. После пак по съвет на КАТ слагат 40 км/час и катастрофите още повече се увеличават.

28

Анонимен

преди 5 години

При разрешена скорост само до 80 км/час по Цариградско шосе е нормално да стават много катастрофи. Може би това е целта на сложилия това ограничение.

fallback