Снимка: Булфото
fallback

Един от страничните перони на метростанция "Стадион Васил Левски" протече в късния следобед вчера. При това падналия дъждец бе краткотраен, съобщава Булфото.

Водата се стичаше през осветителните тела и падаше върху перона. Предупредителна табела за мокър под указваше опасното място, а поставени зад нея кофи събираха част от капещата вода.

Метродиаметърът "Васил Левски" – "Младост 1" бе открит на 9 май 2009 година. Оттогава няколко спирки на обществения транспорт протичат или се наводняват по различни причини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

МИРО:

преди 5 години

Мили братя, софиянци, не мислете,че само при,вас е така!Вижте,приятели, цялата наша България се съсипа от тези гербаджий!Аз съм от Пловдив.В Пловдив пред моста на Марица,кмета ни направи колело с фонтан.И това кръгово знаете ли само как задръства и натоварва целия мост с коли!!!Вижте,как избиват без всякаква ясна причина животните на хората в Ямболско!!!Гербаджий са една долна лайка и ***!

37

ПроСоТо

преди 5 години

До Мразбрахме за изпълнителя...а кой е проектанта?Питам от чисто любопитство,защото не ползвам "метрото"..-под земята са не бутам.Достатъчно проблеми имах с един от "тунелите" на ПАВЕЦ Чаира...Та така,ако знаеш..Кой е проектанта?

36

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

НИЕ ИМАХМЕ ТОЛКОВА УСПЕШНО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, ВИЕ С НЯКАКВО МЕТРО МЕ ЦАНИМАВАТЕ. АМИ ДА ТЕЧЕ.АКО НЕ ТЕЧЕ, ЩЕ ПИТАТЕ ЗАЩО НЕ ТЕЧЕ.ТЕ И КАНАЛИТЕ СЕ СТИЧАТ ВЪТРЕ, ВИЕ САМО ДЪЖДА СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ.

fallback