fallback

Общ преглед

Тежка катастрофа прати двама души в болница снощи. Инцидентът е станал на Околовръстното в София, като шофьорка се е блъснала в кола на службите за чистота, съобщава "Булфото".

Лек автомобил "Мерцедес" се ударил челно с камион, миещ Околовръстното шосе в столицата при Драгалевци, посока Пловдив.

Шофьорката не е забелязала камиона, работещ в насрещното движение. Водачката на автомобила не е пострадала, но двама души от миещите пътя са откарани по спешност в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

какво значение има дали камиона е в насрещното или не?в двата случая щеше да е в най-лява лента със скорост от 3 км/час и 2-*** с по един маркуч да мият. Разликата е че сега новината щеше да е както преди година "кола помете работници на чистота".Само кьорав не ги вижда тези коледни елхи.

28

До 28

преди 6 години

"и си купил някоя нискобюджетна бричка не те прави човек от класа,"Ахаам...значи, това че си търговец на стари коли от Европа те прави теб човек от класа? :))Айде няма нужда...автотърговец с основно образование ми говори за комунизма и колко му било добре...че карал нов продънен москвич.

27

Do 28

преди 6 години

До ДО 22Ами, *** си...и това си личи по всичките ти писаници и хвалебствия по комунизма и руските коли.И кои точно комунисти са направили корейската ти кола? :)) Защо не караш москвичи и лади? Има нови лади, нали се хвалеше, че през комунизма са били нови и хубави. И тогава ти е било много добре.А, това с нивите...:) :) предполагам, че е кръга около теб.Оо...че и дори обиждаш на "нискобюджетна"!! :)Ладите, които ни хвалиш, че сме имали навремето какви бяха? Високобюджетни и нови? :)

fallback