Подлезът при Орлов мост, входът към метрото е затворен. Снимка: Facebook
fallback

Силна гръмотевична буря се разрази над София, на места има данни за градушка.

Наводнени са улици и подлези, включително свързани с метрото.

В социалните мрежи вече има многобройни снимки за проблеми с придвижването заради пороя.

Поради обилния дъжд във всички райони на София временно е спряно движението на трамваите по ул. "Каменоделска", по бул. "Дондуков" и пл. "Възраждане", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова във Facebook.

На някои места в града не работят светофарните уредби и движението е силно затруднено. Всички технически и аварийни екипи са на терен и ще работят до отстраняване на повредите и отводняване на завиряванията.

Подадените сигнали за проблеми са над 100.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Iceblast88

преди 5 години

До ШопаИ къде точно е било това Скопия? Май нещо вече станахте като македонците, поселение на марсианците било. Сердика се казва бе некадърник, даже историята на селото си незнаете. Скопия, да пълно със скопени трътляци дето нищо не става от вас! Затова като тръгнаха да местят администрацията където трябва и оревахте света, защото щеше да се наложи да работите реална работа, а не държавна симулация на дейност. Цялото ви село е един ***. С това се изчерпвате!

48

Iceblast88

преди 5 години

Да не говорим, за факта, че цялото ви скапано село паразитира на гърбът на всички българи! Писна ни да ви храним, а вие да сте безполезни до безбожие! Да отделете се най накрая и на втората година като почнете да ядете корите на дърветата пак ще тропате на нашата врата, но ние с кеф ще ви кажем - *** от глад безполезни държавни ***. Цяла Шопия на държавна хранилка, а КПД минус безкрайност, че и нагли и самодоволни търтей сте! НЕ ВИ ИСКАМЕ В ДЪРЖАВАТА СИ!!! А дано да се издавите всичките!

47

Iceblast88

преди 5 години

Когато ние сме имали павирани улици и театри вие още сте гонили прасетата по центъра на селото ви. И да каквито и пари да ми дават, аз в *** на България не отивам да живея. Как може дори да си въобразите, че някои с повече мозък от амеба, би искал да се натика при вас. Вие сте селяни! И затова в Шопията ви идват селяни! Защо диваците не ходят в културните места? Защото там няма да виреят, те си искат на село при другите диваци и затова сте всичките там!

fallback