Снимка: архив, БулФото
fallback

Велосипедист е нарязал гумите на линейка в София, твърдят свидетели.

Около 12:30 часа медиците на Спешната помощ – София отиват на адрес в центъра на града. Бързат, защото сигналът е спешен случай – 19-годишно момче с тежък диабет с усложнения, изпаднало в криза, съобщи bTV.

Линейката спряла на велоалеята, тъй като законът дава това право.

Разгневен велосипедист обаче нарязва гумите на автомобила. Граждани са станали свидетели на това.

Целият ден спешният екип е давал показания в полицията и не е могъл да изпълнява служебните си задължения да спасява пациенти. Автомобилът също е извън движение.

Извършителят се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

168

pkboev

преди 5 години

Аз не карам кола - така и не се научих. Карам само колело, по възможност не излизам на път с 2+ платна.Често като тръгна нанякъде с него (а и понякога без) имам странни интеракции с други колоездачи - от смигвания и кимания до разговори как това е бъдещето и разбира се за "на запад". Важни, възвишени и винаги готови да те образоват - напомнят малко за вегани... Ясно си представям как някой такъв праведен симпатяга е решил да раздаде гражданско правосъдие.

167

Анонимен

преди 5 години

Шофьорът на линейката не е нарушил закона. Агресорът-колоездач го е нарушил. Очевидно колоездачите масово не познават закона.

166

бивш студент

преди 5 години

Пълна липса на морал от страна на велосипедистта! Дано никога не му се наложи, но Господ гледа и наказва рано или късно! Както шофьорите сме длъжни да се съобразяваме с движението на специализирания автомобил така и всеки друг трябва да го прави! Дано го заловят и го накажат, защото заради злобата на този индивид можеше да си замине едно 19-годишно дете!

fallback