fallback

Общ преглед

След напрегнато  осемчасово заседание в апелативния спецсъд кметицата на "Младост" Десислава Иванчева бе отстранена от поста. Решението е на тричленен съдебен състав с председател съдия Галя Георгиева.

Отстраняването на Иванчева е по НПК и то е може да бъде най-много година и шест месеца, ако дотогава разследването за подкуп не е приключило, пише "24 часа".
Oще по темата


Делото се отлага два пъти, защото Иванчева искаше да чете материалите, събрани от разследващите до момента. Преди заседанието тя се оплака от лошите условия в килията - имало хлебарки, от тавана се ронела мазилка.

По-рано днес съдия Георгиева глоби Иванчева с 200 лева заради крясъци в съдебната зала. Бившата кметица започна да вика, след като научи, че настоящият кмет на района Румен Русев, когото тя смята за свой враг, е уволнил заместничката й Биляна Петрова.

Двете са  заедно в ареста по обвинение, че са взели 70 хил. евро рушвет от строителен предприемач.       
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 5 години

Влизам и що да видя - щатния *** на гроп е набухал по десет обратни лайка, а до оня ден гърбухавите апапи беха на нулата.

53

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩото така са ти наредили да мислиш че е Кърджилов, г-н Ваклин.

52

Анонимен

преди 5 години

До До 45При Станишев България има най-големите излишъци и растеж на прехода. Ходи да лъжеш бабите на село. Ама и те няма да ти повярват защото оттогава не са видяли увеличение на пенсия освен символично. Станишев им ги вдигаше с по 10-20 процента на година.

fallback