Снимка: Архив, Булфото
fallback

На 27 май започва реконструкцията на бул. "Тодор Каблешков" в участъка от магазин "Кауфланд" до бул. "Цар Борис III", съобщиха от Столичната община.

След като миналата година бе извършено разширение на бул. "Тодор Каблешков" между бул."Братя Бъкстон" и магазин "Кауфланд България", се предвижда да започне работа по следващия етап.

В рамките на ремонта пътното платно ще бъде затворено за движение, за което е направена временна организация на движението.

В рамките на реконструкцията ще бъде преасфалтирано и кръстовището с бул. "Цар Борис Трети", което е едно от най-натоварените. Стойността на обекта е 1 млн. лева.

Предвижда се поетапно да се ограничава движението.

Ремонтните работи трябва да приключат до 20 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

До 3

преди 5 години

"Не вярвам да има учудени поредния ремонт на ремонта за по благозвучно щели да го разширяват, а къде спаха миналия път." Като си спал и проспал информацията и не си в час, си върви на село. Явно идваш от време на време в София и нещата не са ти ясни. Чети повече. След като нищо не знаеш, по-добре не пиши глупости, че се излагаш. А може и да си червен ***. Не се сетих за това...

11

Курти

преди 5 години

Истината е, че фъндъкова Много краде. Я попитайте Юрданка къде са и амортизациите по активите на дружеството и тя ще мълчи като студент на изпит. Откраднала ги е........И аконе си с две "леви" ръце, няма да те вземат в строителството. Справка: отводнителната шахта е по-високо от платното. Масово явление. Но строителите са от селото на кмета или *** с *** венци дето не могат дори да пишат.

10

Нормален

преди 5 години

Не може и за всяко добро нещо в наша полза да плюете бе мушмороци.Там тапата е ужасна и все някога трябва да се оправи.А когато и да стане това ще има,, възмутени" т.р.о.л.ове. Ние които минаваме редовно от там сме доволни.

fallback