fallback

По традиция по това време на годината две шествия сблъскват гледните си точки в столицата. Едното - парада София прайд. Другото - шествието на организацията "Национална съпротива".

"Тази година шествието "Да запазим децата от разврата" ще започне на 9 юни от 18 часа на Пилоните на НДК", пишат от организацията в писмо до медиите.

Те твърдят, че тази година "София прайд" е подкрепен финансово от чуждите посолства, както и от Столичната община. Не само това, но и настояват, че от СО са им поискали пари.

"Точните думи им бяха: "Кажете ни колко човека ще присъстват на вашето мероприятие, за да изчислим каква такса трябва да заплатите за използваната площ?!?", твърдят от организацията.

"Това, разбира се, според нас е в абсолютно нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия", посочват още от Национална съпротива.

Те припомнят, че през 2011 г. шествието им е било спряно, а миналата година на тяхно място е бил допуснат "парада на содомитите", както те казват.

"Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори налагат със сила! Това е ясен признак и че въпреки категоричното нежелание на българите да се ратифицира Истанбулската конвенция, управляващите продължават да работят за прилагането й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии", изброяват от "Национална съпротива".

Техните притеснения са, че управляващите са "поели по път, който е пагубен за душите на българските деца".

"Вече за всички е очевидно, че те предават българските деца на извратеняци и техните гнусни нагони! Затова ви приканваме да дойдете и заедно да се преборим за запазването на децата от разврата! Нека не позволяваме педерастията да навлиза в българските училища", призовават от "Национална съпротива". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Munchen_DE

преди 5 години

Тези, нарисуваните на картинката, защо ми се струва че не са от БГ етнос?

77

Анонимен

преди 5 години

Кефи ме как един-двама почитатели на платените нацисти пишат ли пишат от името на всички. Чак някакъв се представя за гей и едва ли не ги подкрепя - даааа бе, вързаха ти се, да знаеш :D АХАХАХ

76

Боби

преди 5 години

Жалко е колко хора коментират какви ли не глупости, но само единици са тези, които са загрижени за бъдещето на България и нейните деца! Незнам дали хората са слепи или глупави, че невиждат отровата с която тровят душите и умовете на децата! Содомията не е шега, но зло и нейното разпространение трябва да бъде спряно, защото моралното разложение, води до национално унищожение!

fallback