Снимка: архив "Булфото"
fallback

София ще е под блокада днес и утре заради пристигащите европейски лидери за Срещата на върха ЕС – Западни Балкани.

От общината предупредиха столичани да не използват автомобилите си.  Очакват се задръствания и закъснение на градския транспорт в цяла София, напомня Нова.

По повод председателството затворени за движение на автомобили ще бъдат улици и булеварди в центъра на София и квартал "Лозенец", както и в района на хотел "Маринела", където ще отседнат делегациите.

Ще бъде ограничено паркирането и пред Националния исторически музей, хотелите "Хилтън" и "Балкан".

През целия ден на 17 май напълно спряно ще бъде движението на автомобили по бул. "Витоша", между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Пенчо Славейков".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

До 16: Колега, да те допълня само. При комунистите имаше и Купонна система и перманентен контролиран умишлен дефицит. Гладомор на руски. Последната ми рускиня ми каза, цитирам: -"Вие българите щом не слушате, за Вас САМО ГЛАД". Аз и казах, че днес нейната уста ще е празна и я зарязах. И да припомним, че Тиквата се фука с членството си в БКП. Ц.Ц. - Пъпеша също. и двамата изпълняват заповедите на Лукойл.Приятна вечер.

15

До 15

преди 6 години

"Ей,послушко!Заради такива като теб сме на това дередже!" Ей, непослушко, дереджето ни е супер!!! Помниш ли ужасът при управлението на комунистите??? Няма да изброявам всичките им правителства, но беше кошмар!!! Знаеш ли как се редихме за хляб и мляко в празните магазини и те свършваха под носа ни??? А тоалетна хартия??? При комунистите беше глад и мизерия. Тогава сигурно си бил бебе и затова се силиш да пишеш глупости. Някой трябва да ти разкаже за ужасът на комунистическите години...

14

ДА

преди 6 години

До До 4Ей,послушко!Заради такива като теб сме на това дередже!

fallback