Снимка: Dnes.bg
fallback

Умишлен палеж  е основната версия за пожара, който снощи изпепели склад квартал „Красна поляна” в София.

Двама души пострадаха леко при овладяването на огнената стихия.

Почти като на война – така в болницата, която е до изгорелия склад, описват огнената стихия, която избухна снощи в „Красна поляна”.

16 екипа гасят огъня. А при пожара един охранител е обгазен и един огнеборец е ранен в окото от бутилки, които избухвали като бомби.

Горял е склад с пакетирани захарни изделия и алкохолни напитки, площта на склада е около 2500 кв/м.

Пред разследващите собствениците разказали, че вътре имали стока за близо 4 милиона лева. Според тях обаче е възможно палежът да е умишлен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

До ЯСНОбива ли да си чак толкова неграмотен?

10

огнеборец

преди 5 години

До Fire expertНякой преди тебе е подписал, че може без тези неща, които си изредил, заобиколен е закона, прибрал е "благодарността" от собственика и сега друг трябва да плаща, но не виновният!

9

Анонимен

преди 5 години

Не пожарния инспектор а собствениците дават версия за умишлен палеж.И аз мисля че има два варианта или е умишлен или не е .Само две версии .Освен ако собствениците нямат повече информация и да знаят точно как е възникнал пожара, но тогава не е версия а информация за пожара.Така че май по скоро някой се опитва да прикрие информация с тази версия.При условие че не квалифициран да работи с версиите.Но се опитва да обърка специалистите с това, дали ще успее незнам, но определено опитват.

fallback