fallback

Общ преглед

Гражданин сигнализира Столичната община за непроходима улица в кв. "Бояна" чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

Улицата е "Прохлада", намираща се в местността "Гърдова глава" в столичния квартал. По думите на автора на сигнала, тя е абсолютно непроходима от 22-ри номер по продължението ѝ към увеличаващите се номера.

"Дупки, липса на асфалт, тротоари не е имало никога, снегорин от поне 10 години не сме виждали, миене... то се мие наличен път", пише столичанинът.

Разбираме още, че са изпращани сигнали и подписи до Община "Витоша", но от тях няма никакъв резултат. Обяснено било, че няма налични средства.

"Изпотрошихме си колите, прах не успяваме да изчистим от домовете си", пише още гражданинът, отбелязвайки обаче, че годишните данъци не закъсняват.

Освен проблема с автомобилите, сигнализиращият алармира, че дори няма къде да изведат децата си на разходка.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

11:39

преди 5 години

Хахахах, това за наклонените тротоари ако е наистина така... вече не знам какво да се каже. Тези наши сънародници, дето ни четат от чужбина не искам да знам какво си мислят за нас, останалите тук. Със сигурност нещо като - горките Клетници, цял живот се борят улица да имат, или равен тротоар. И платформа за подпомагане на борбата вече са си създали...

23

Анонимен

преди 5 години

В Банкя.КВ.Вердикал направиха на места тротоарите с наклон, така че трудно се пази равновесие .Предполагам,че липсват парите за отводняване и дренаж на площите и това е" уникално"решение на проблема.

22

Анонимен

преди 5 години

Гостите от Европа на път от летището за НДК да минават от тук. Малко е заобиколно, но пък ще се запознаят с истинската България, а не със захаросаната.

fallback