Снимка: HelpBook.info
fallback

Започва да става традиция у нас да правим ремонти на ремонтите. Такъв е случаят и в столиния кв. "Левски" В, където един иначе добронамерен ремонт, е извършен доста нескопосано, сигнализират живеещите в платофмрата на Investor Media Group HelpBook.info.

"Подхода към бл. 23 през зимата в края на миналата година беше разбита и вероятно реконструирана комуникационна шахта, намираща се на тревната площ до пресечката към бл. 23", пише в сигнала.

Но до там. Оттогава там си стоят неизхвърлени строителните отпадъци и боклуци. Там е и сигналната лента за извъръшващ се ремонт.

"Сякаш някой е изплашил работниците, и те, бързо са избягали...", пише сигнализиращият.

А самият ремонт... е традиционно некачествен. Възстановените плочки, премахвани по време на ремонта, са нескопосано наредени, някои нови стърчат, някои стари пък са пропаднали.

Ако и вие видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Ние пък ще отразим вашия сигнал, а медийното внимание е още един стимул за институциите да свършат работата си!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

АНОНИМНА

преди 6 години

В допълнение към предишния си коментар отнасящ се към нагласените избори на Герб. Давам за пример президентските. Бойко до последно подкрепяше Цецка Цачева. Според него това,че била цитирам,, честен човек и добра майка" е едва ли не достатъчна предпоставка да застане като президент на нацията. С това ще се похвалят всички съпруги в държавата ни и те ли трябваше да се кандидатират? Г-жа Цачева не беше за тази роля,само защото е ГЕРБ нека тя да е, както преди това сложиха безхарактерния ***.

16

АНОНИМНА

преди 6 години

до 11 Герб печели на избори не защото хората от провинцията или хората от София гласуват за тях,а защото изборите са нагласени. Помните ли случая с излишните бюлетини, след което закриха печатницата, която ги беше напечатала?Тази платената Алфа Рисърч,която през ден хвали вожда,как било политик номер 1 и че Герб,ако имало избори пак щели да спечелят.Мисля,че трябваше да се даде шанс на Орешарски, докато не подаде оставка хората на Бойко дето вземаха по 50 лева на ден да протестират не се спряха

15

Цоциалистически труд

преди 6 години

Че кметицата е виновна да.Но покрай нея колко стр. техници получават пари....? По нашенски де.А работникът.....каквото му наредиш.....

fallback