fallback

Общ преглед

Столичният булевард "Фритьоф Нансен" се превръща в паркинг за неправилно паркирали автомобили след изтичането на "зелената зона". За това алармира гражданин чрез платформата за сигнали Helpbook.info.

"Всеки ден и особено всеки уикенд, когато няма зелена зона (а понякога и като има), улица Фритьоф Нансен става свободна зона да се паркира, който както желае без абсолютно никакви скрупули", пише в сигнала.

Подателят сигнализира, че се паркират автомобили на завои, спирки, ленти, където е забранено да се преминава.

Той допълва, че нарушителите паркират безпроблемно така, дори когато в района има полиция.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 6 години

В събота и неделя прииждат провинциалисти "на гости при детето-студент" "при кака и батко", "при братчеда" и т.н.Аре уа. Събота и неделя се опразва като за световно, има къде да паркирам. Има къде всички да паркират. И в неделя вечер - клонираните атакуват.

37

.

преди 6 години

Не виждам защо ревете срещу общината. Никой не е длъжен да осигурява безплатни паркоместа на който и да е. Никой не си купува 3 метрово джакузи, ако банята му е 2 на 2 метра (примерно). Това, че алчните предприемачи строят на всеки сантиметър или някой не иска да си купува гаразжно място в кооперацията е вече друг въпрос. В Япония, в градовете с над 1 милион жители се изисква да докажеш паркомясто, като регистрираш автомобил. В противен случай данъка е над 6 пъти по-висок.

36

Навигатор

преди 6 години

Картофената принцеса да рапортува КЪДЕ за Бога са ОБЕЩАНИТЕ подземни паркинги..........обещани от преди 10 години.............ИСКАМЕ ДЕЛА.......ИСКАМЕ ДЕЛА.....ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЛА....

fallback