fallback

Общ преглед

Агресивно безстопанствено куче е заплаха за част от живущите в блок в столичния квартал "Гео Милев". За това алармира гражданин в онлайн платформата HelpBook.info на Investor Media Group.

"Безстопанствено куче, маркирано от "Екоравновесие", е агресивно и е заплаха за част от живущите в София, кв. Гео Милев, ул. Коста Лулчев №60, вх. Д и Е. Някои от съседите го хранят пред вх. Д и отпред е невъобразима мръсотия. На няколко метра има детска площадка, която е единствена за няколко блока. Кучето е агресивно – ръмжи и лае преминаващите минувачи", пише до Столична община потребителят и настоява да бъдат взети мерки.

По думите му от "Екоравновесие" са ходили два пъти на място, но не са открили животното.

"Живущите в двата входа на блока сме заложници на безстопанственото животно, което заради криворазбраната доброта и "човещина" на някои съседи живее необезпокоявано и тормози малки и големи", заключва гражданинът.

Друг потребител пък се оплаква, че в "Младост" стопани разхождат кучетата си в двора на детска градина.

"Кучкарки около 118 СОУ си разхождат кучетата пуснати свободно и им позволяват да влизат в двора на 71 ОДЗ, за да си свършат физиологичните нужди на пясъчника и свободно да обикалят", сигнализира до Столична община гражданинът.

Той пита кога ще има проверки и глоби за безотговорните стопани.

Ако и вие видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Ние пък ще отразим вашия сигнал, а медийното внимание е още един стимул за институциите да свършат работата си!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 6 години

Хляб и антифриз върши работа. И ако журналята пак ми изтриете поста, ще напиша рецептата на 200 листа и ще я разлепя в квартала на кучето.

63

Анонимен

преди 6 години

До 123Като си натириш домашното, става бездомно и агресивно. Но и чисто бездомни са искали да ме нападнат. Хубавото е, че те по-принцип са по-страхливи, защото всяко от тях някога е патило от човек. Та имах в чантата един гел за бръснене, извадих го и веднага побягнаха.И едно конкретно предложение. Като защитаваш кучето, имаш адреса, *** и го превъзпитай. Иначе някой непрочел поста ти ще го свитне.

62

123

преди 6 години

АГРЕСИВНИ СА ДОМАШНИТЕ КУЧЕТА, БЕЗДОМНИТЕ НЕ СА АГРЕСИВНИ!!!!!!

fallback