Архив: БУлфото
fallback

"Топлофикация София" няма да изключва топлоподаването и да обяви финал на сезона преди края на април, тъй като след започналата седмица с летни температури се очаква през следващата да има застудяване, като минималните през нощта може да паднат и под нулата.

В предстоящите по-топли дни обаче столичани ще усетят радиаторите и щранговете студени през деня, съобщава в. "Монитор".

Всички над 12 000 абонатни станции са подменени и снабдени с автоматично регулиране на подаваната към сградите топлинна енергия според външната температура. Т.е. топлоподаване ще има, а ако хората не желаят никакво загряване на радиаторите, трябва да затворят вентилите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Дима Тодоров

преди 6 години

Как се спира щранг-лира?

27

Надежда

преди 6 години

Спирайте парното централно, дори и да има дни на застудяване, едва ли не можем да си облечем пуловери и да отпочинем малко след жегите! Не ви ли е срам да начислявате денградуси и да товарите хората с още по-големи сметки!!!!!!!! Вече сме в глобално затопляне, трябват промени в наредби и закон за енергетиката, не може в топли зими да се принуждават хората насилствено да правят печалби на топлофикациите!

26

Баааа!

преди 6 години

"Впредстоящите по-топли дни обаче столичани ще усетят радиаторите и щранговете студени през деня, съобщава в. "Монитор". Елате да видите колко са ми студени щранговете!!! Греят та не могат да се пипнат тръбите, яко лапане на края на сезона, а?

fallback