Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Днес Столичният общински съвет прие промени, свързани с паркирането около стадион "Васил Левски", които правят паркинга му платен. Местата в него също ще бъдат ограничени, съобщи Bulgaria ON AIR.

В събота и неделя пространството около стадиона ще остане свободно за пазар на спортни стоки.

По схемата са заложени не повече от 100 места, като това включва и тези, които ще осъществяват продажбата на стоките. Тези дейности са предложени от "Пазари Запад" за период от 3 години.

Идеята на Столичната община обаче не се хареса на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 години

Като пуснаха синята зона имаше някакви смътни обещания че ще вложат парите в подземни паркинзи, ама ядец. Жшвея в един град от 200 хил души със все кварталите и в централната част имаш поне 10 паркинга на по 3 етажа под земята, не е без пари но винаги можеш да спреш и да си свършиш някаква работа, ако си на работа - с мотар или автобус.

25

Анонимен

преди 6 години

Димо, в цивилизованите държави има изградени паркоместа. Било подземни или многоетажни, тук има едно нищо, а държавата единствено иска да цоца, без да дава алтернатива. Нормално е да има коли по тротоари. За да искаш, трябва да дадеш. А транспортната инфраструктура в София е под всяка критика.

24

До Димо

преди 6 години

Съгласен съм с теб Димо. Само,че софиянци не са за платения паркинг,а хората от провинцията да не паркират. Безплатно или не,все им е тая. Просто трябва да се примирят. Превзехме ги.Тъмните превзеха провинцията,а ние превзехме столицата. Основен закон-по-силният побеждава.Литекс се премести на Борисовата градина.Още примери да давам ли?

fallback