Снимка: архив, БулФото
fallback

17-годишно момиче е починало в двора на столичното 96-то училище в квартал "Люлин".

Девойката е припаднала, след което е била извикана Спешната помощ. Приятелите на момичето са в шок и обвиняват медиците в забавяне, съобщи БЛИЦ. Стигнало се е до напрежение и се е наложило на място да пристигне полиция.

"В 20.09 часа получаваме сигнал за припаднало 17-годишно момиче в 96-то училище в "Люлин". В 20 20 колата ни е била на мястото на инцидента, на 11-та минута сме били там, лекарите ни са взели разстоянието от централата на "Бърза помощ" на "Сточна гара" до "Люлин" с максимална скорост, екипът ни е реагирал веднага на обаждането", заявява говорителката на ЦСМП-София Катя Сунгарска.

За съжаление при пристигане на място е установено, че момичето е починало. По всяка вероятност девойката си е глътнала езика и това е довело до трагичната развръзка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

агуш

преди 6 години

Така е било писано

112

Анонимен

преди 6 години

Първо какво медицинско лице в 8 часа вечерта. И само в *** е много важно да има медицинско лице в училище или градина. В цивилизованият свят идва СПЕШНО медицинска помощ за минути. В чужбина съм, едно дете припадна на двора със сърдечен проблем, пило и енергийна напитка. Хеликоптер дойде за минути. Какво щеше да направи ако имаше мед. лице в училище. Много просто. Нищо.

111

Анонимен

преди 6 години

Осложнен менингит?

fallback