fallback

Общ преглед
Работници започнаха ремонти по настилката и остъкляването на Ларгото.

Спешният ремонт идва само година след откриването на археологическият комплекс и още един ремонт за около 17 милиона лева, пише "Булфото".
Oще по темата


"В рамките на гаранционния срок фирмата изпълнител е дошла да си оправи нещата. Не мога да кажа стойността, ние не поемаме плащане, то е в рамките на гаранцията", обяснява министърът на културата Боил Банов.

Гаранцията е 10 години, а тепърва ще се анализират причините за аварията – дали е виновна само зимната обстановка или изначално ремонтът е бил некачествен.

По решение на правителството Ларгото ще се стопанисва от Столична община, но Йорданка Фандъкова не иска да го приеме, преди да е напълно ремонтирано.

Столичният кмет е поискала от Банов в най-кратки срокове да възстанови нормалния вид на Ларгото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам - как е възможно зимната обстановка да в е виновна? Все едно в София досега не е имало зима ли?Аз си спомням, как преди около 15 години оправиха плочките пред ЦУМ (които после разбиха, че да се виждат разкопките) - не мръднаха няколко зими подред. Само че ремонтът го прави фирмата собственик, а не общината.

10

Петър Между редовете

преди 6 години

Гаранцията е 10 години...!0 сезона кърпене и после - кой откъде е! Дано веждюто тогава не е пак министър и дано София тогава има за кмет някой отговорен и компетентен човек, а не селска тюрлигювеч-даскалица! Дано...

9

Щерю

преди 6 години

Не е добра идея да изядеш една тенджера боб и след това да отидеш да се разхождаш по Ларгото...

fallback