Снимки: HelpBook.info, колаж: Dnes.bg
fallback

Миналата седмица ви разказахме за сигнал от гражданин, който чрез HelpBook.info алармира Столична община за липсващи капаци на отводнителни шахти в локалното платно на Околовръстен път, след разклона за лифт "Симеоново".

Oще по темата

За най-опасна гражданинът беше посочил шахта, на чието място се беше отворила голяма дупка, а от дупката стърчеше арматурно желязо.

"Тази дупка създава опасност от възникване на ПТП и ще е късмет, ако някой се размине само със спукана гума, без по-сериозни щети по автомобила или пострадали", беше описал положението подателят на сигнала, като за доказателство беше приложил снимка.

Аплодисменти за Столичната община, откъдето предприеха спешни мерки за обезопасяването на посочената опасна шахта, както и за поставянето на решетки на другите отворени шахти в този участък.

Ако и вие се натъкнете на проблем, нередност и нарушение  - пратете сигнал в HelpBook.info.

С платформата ще алармирате властите, а медийното отразяване ще предизвика повече внимание и гласност на проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Gost

преди 6 години

Ако хелпбук работи, за всяка шахта или дупка и тн трябва да има уволнен служител за несвършена работа! Какво ще работят само по сигнал ли? За това ли плащаме данъци, винетки и тн.

8

Щирлиц

преди 6 години

Виждам шахтаааааааа.а.а.........без капак.

7

Анонимен

преди 6 години

има по евтин начин, тези дето ги крадат да се заравят в шахтите, така рано или късно или ще свършат или ще запълним дупките.

fallback