fallback

11-годишно момче е пострадало в катастрофа на кръстовището между булевардите "Петко Каравелов" и "Арсеналски". Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска пред "Фокус".

Катастрофата е станала между лек автомобил и колелото, управлявано от детето. Момчето не е с тежки наранявания, но е закарано в "Пирогов".

При друг пътен инцидент също в София са пострадали двама души. Сблъскали са се две коли в района на бул. "Сливница" и ул. "Одрин".

От едната кола е пострадало 29-годишно момиче, което е колабирало от стрес и е закарано за консултация в "Пирогов". От другата кола е пострадал 42-годишен мъж, който е с лека разкъсно-контузна рана на главата и също е хоспитализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Драго Симеонов

преди 6 години

В София такситата са изгодни и поне са на метан и газ / течна фазаДруго си е на човек да му е 'удобно', да си излезе, да си се качи в колата, да си прекара едни 55 минути за дестинация жк Света Троица - Полигона Младост го Окръжна, като същото разстояние се взема за четвърт час когато няма трафик.В София такситата за изгодни, аз с моето Audi Allroad 13 разход ми излиза около 300 лева на месец, а такситата до работата са ми 400 лв на месец в двете посокиот тоя мола DA MALL се излиза за 40 мин

12

Пътуващ сам в кола

преди 6 години

Още за плащанията:Пътен данък. Що да не плащат колоездачите? Ползват ли пътя? Ползват. Щом ползваш нещо е редно да си плащаш. Да ви турят някаква символична такса - 2 лева на година и готово. Никой нищо няма да ви каже.Ама ето затова са презрян вид колоездачите - като веганите: хем никой не им обръща внимание, хем ти се тъпчат отпреде, хем нагли, хем *** на умряло ако някой ги настъпи. Бъдете каквито си искате, ама не пречете на другите и не ги занимавайте. Ама така не ви оттърва, а?

11

Пътуващ сам в кола

преди 6 години

Да се върнем на плащанията.По пътя на логиката: КОЛ-о-ездача намира ли се на пътното платно? Намира се. Възможно ли е при движението си да нанесе щети(блъсне кола, одере кола, блъсне малко дете пешеходец и го осакати)? Възможно е. Значи е логично поне да има "Гражданска отговорност", нали? Щото ми се е случвало точно подобен *** да ми одере колата. Щото не мое си удържи супер мощния байк, рийш ли. 680 лева за пребоядисване. Че трябваше по съдебен път да си ги вземам...

fallback