Снимка: Булфото
fallback

Двамата служители на столичната "Пътна полиция", които паднаха във Владайската река край бул. "Сливница" със служебен автомобил "Лада Нива", са гонил нарушител, минал на червен светофар, съобщава "24 часа", позовавайки се на запознати с разследването.

Oще по темата
Полицаите, които са от група "Тежки ПТП" към столичния КАТ, са били на работа и са следили трафика. По време на дежурството обаче забелязали шофьор с голф, който минал с бърза скорост на червено, виждайки колата на униформените.

Тогава служителите на МВР тръгнали веднага след него в опит да го спрат. Шофьорът обаче не се подчинил на сигналите на полицаите и гонитбата продължила през няколко кръстовища.

На кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Г. С. Раковски" обаче пред полицейската кола се изпречило БМВ и за да се избегне сблъсък с него, "Нива"-та на униформените се завъртяла и паднала във водите на реката, съобщава изданието.

Двамата служители на реда са откарани в болница, като състоянието им по първоначална информация не е тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Ангел

преди 6 години

Къде са тръгнали с тоя таралясник гонка да правят.На всяко кръстовище в София има камери .Можеше да му изпратят честитка по пощата.Или жаждата да ги потупа по рамото началника си е казала решаващата дума.

92

перник

преди 6 години

На крив полицай гоуфа му е виновен.

91

Затуй

преди 6 години

- После - Защо не им стигал бюджета на полицаите?!?

fallback